ATLAIDE

[ATGRIEZTS] Dux Ducis Hivo dabīgās ādas Bookcase tipa futrālis Samsung Galaxy S21 Ultra 5G sarkans

0
Informācija
Preces kods: 37632
Preces stāvoklis: Jauns
Ražotājs: DUX DUCIS
14,05€-36 % 9,00€ Bez nodokļa: 7,44€
Preces pieejamība
Prece ir pieejama Brīvības gatvē 224b, Rīga
Pieejams nekavējoties
Pieejamais daudzums: 1 gab.
Šis produkta apraksts ir tulkots automātiski

Dux Ducis Hivo Elegants futrālis no dabīgās ādas.

Tas ir gaumīgs papildinājums jūsu tālrunim un veids, kā pasargāt to no bojājumiem. Futrālis ir ļoti izturīgs, un, pateicoties silikona ieliktnim un ādas apšuvumam, tas lieliski aizsargā tālruni, kad tas nokrīt uz grīdas. Vāka iekšpusē ir kabatas maksājumu kartēm vai dokumentiem, kā arī lielāka kabata banknotēm. Futrālīti var izmantot kā maku. Zem ādas slāņa atrodas materiāls, kas bloķē RFID signālu.

Tas novērš naudas nozagšanu no konta, ko varētu nozagt neliels maksājumu terminālis, ko izmanto zagļi. Bezkontakta maksājumu karšu drošība Futrāļa iekšpusē ir materiāls, kas bloķē RFID signālu. Pateicoties tam, neviens nevarēs nozagt jūsu naudu, pietuvinot slēpto termināli pie kabatas vai somiņas, kurā nēsājat tālruni.

Stilīgs dizains

Futrālītim ir elegants dizains, kas noderēs jebkurā situācijā. Nav svarīgi, vai tā būs biznesa tikšanās vai parasta sociāla saruna. Izturīgs un izturīgs Aksesuārs ir izgatavots no dabīgas ādas, kas ir patīkama pieskārienam, un to atbalsta iekšējais triecienizturīgais TPU pārklājums. Pilnīga aizsardzība Slēgtā korpusa konstrukcija nodrošina perfektu tālruņa aizsardzību no visām pusēm.

Statīva funkcija

Futrālīti var salocīt ērtā statīvā. Ideāli piemērots filmu skatīšanai vai fotogrāfiju pārlūkošanai. Praktiskas kabatas Magnētiski aizveramā atloka iekšpusē ir praktiskas kabatas kredītkartēm, ID kartēm vai banknotēm. Paaugstinātas malas Maigi paceltās malas papildus aizsargā ekrānu un kameras objektīvu.

Integrētās pogas

Tās aizšķērso ceļu jebkādiem netīrumiem zem pārklājuma. Precīzi izgriezumi Tie nodrošina vieglu piekļuvi visām nepieciešamajām pieslēgvietām. Gaumīgs papildinājums Komplektā papildus pašam vāciņam ir arī atslēgu gredzens / organizators kabeļiem. Ar to varat ērti pievienot tālruņa uzlādes kabeli.


  • Izgatavots no īstas ādas ar RFID bloķēšanas materiālu, lai pasargātu personīgo īpašumu un informāciju no zādzības.
  • Var izmantot kā maku, kurā var ievietot līdz 3 kartēm un naudu.
  • Magnētiskais aizdare nodrošina, ka tas visu laiku cieši aizvērsies, lai izvairītos no karšu un skaidras naudas nokrišanas.
  • Var pārveidot par izturīgu statīvu, lai atbrīvotu rokas, skatoties videoklipus.
  • Sūkļa iekšpuse, mīksts aizmugurējais vāks un magnētiskā aizdares konstrukcija nodrošina pilnīgu aizsardzību jūsu viedtālrunim.
  • Plaukts kartēm un naudas nodalījums
  • Var kalpot kā statīvs tālruņa atbalstam
  • Divpusēja magnētiskā siksniņa, kas neietekmē skatīšanos
  • Nodrošina vispusīgu aizsardzību
  • Aizmugurpusē pacelta mala augstāk par tālruņa kameru nodrošina labāku aizsardzību
  • Priekšējais izgriezums ir paredzēts sarunām, kad futrālis ir aizvērts
  • Aizsargā ierīci no skrāpējumiem un triecieniem
Rakstīt atsauksmi
Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.